چگونه به Crostatas

برای بسیاری از نانوا, پای, اولین دسر که به ذهن می آید زمانی که تابستان رول در اطراف. اما برای این بیکر, دسر انتخاب یک crostata یک ترش اغلب پر از میوه و یا کرم و یا ترکیبی از این دو است که در همه جا در سراسر ایتالیا.

اگر چه crostata سهام شباهت با پای خود و با freeform, فرانسوی, galette, آن را متمایز از هر کدام از این رفتار است. نمونه crostata است کم عمق از پای اما بیشتر ساختار از یک galette و می تواند پخته در هر چیزی از یک شیاردار ترش قلع به یک پیتزا تابه. آن را توسط ساخته شده با ماکارونی frolla یک شیرین اذوقه و نوشابه کوتاه-شیرینی پوسته های غنی شده با تخم مرغ و همانطور که با تمام ایتالیایی, مواد غذایی پر کردن آن به منطقه متفاوت فصل و فردی بیکر.

اساسی ترین و محبوب نسخه crostata دی marmellata که در آن یک لایه ضخیم از خوب جم ساندویچ بین پوسته پایین و نورد شبکه بالا. تقریبا در هر, هتل, B&, B, verona مجموعه حداقل یک crostata در آن صبحانه روزانه بوفه و من خاطرات خوشی از بیدار شدن از خواب در خانه عمه من است در رم برای پیدا کردن یک تازه پخته جم crostata زیر یک حوله تمیز روی میز آشپزخانه.

ماکارونی frolla که کره سرشار از شیرینی استفاده می شود به crostatas است و مانند یک اثر انگشت در ایتالیا; هر بیکر خود نسخه. دستور اولیه شامل همه منظوره آرد و کره و شکر و تخم مرغ یا زرده تخم مرغ. اما تغییرات وجود دارد. من با استفاده از confectioners’ شکر به جای گرانول چون من پیدا کردن آن باعث می شود silkier خمیر. اکثر نانوا اضافه کردن یک لمس از وانیل یا کمی ریز رنده شده لیمو یا پرتقال (یا هر دو) را به خمیر خود را. جایگزین مصرف کاکائو برای بخشی از آرد ایجاد یک شیرینی با شکلات رنگ و ملایم عطر و طعم کاکائو. و کمی بکینگ پودر خمیر بازده نرمتر بیشتر در مناقصه پوسته که من دوست دارم به خصوص برای صبحانه جم crostatas. برای دسر crostatas من ترجیح می دهم کماج ضخامت پوسته های ساخته شده بدون بکینگ پودر.

مطمئن شوید که برای خنک ماکارونی frolla قبل از نورد آن را. از آن آسان است به رول اما هوا قطره به سرعت—مراقبت به overhandle آن است. هنوز هم اخم نکنید بیش از آن که خمیر یکدست و بخشنده و در حالی که این پارگی می تواند به راحتی آن را فقط به عنوان به راحتی وصله به عقب با هم.

نه همه crostatas تماس برای یک شبکه بالا اما از آن است که سنتی است. وجود دارد یک زن و شوهر از روش های تشکیل شبکه. یکی به رول تکه از خمیر را با دست به طناب و ترتیب آنها را در بالای پر پایه در crisscross الگوی. دیگری است که به رول شیرینی به ورق و برش با نوار صاف یا شیاردار شیرینی چرخ. سنتی شبکه بالا است بافته شده به عنوان اذوقه و نوشابه دوغ باعث می شود آن را به چالش کشیدن برای بافت بدون پاره شدن. که گفت:, اگر خمیر به اندازه کافی سرد ممکن است برای ایجاد یک بافته شده و شبکه بالا (بیشتر به شما عمل ساده تر از آن است انجام دهد).

در نهایت شما می توانید چشم پوشی از این شبکه در دسترس نباشد و به جای استفاده از کوکی برش به برش اشکال تزئینی به بالا خود را crostata به لیمو Crostata دستور غذا. اجازه دهید خود را حس هنری راهنمای شما باشد.

تابستان است و فصل مورد علاقه من برای crostatas. به جای تکیه بر جم از شربت خانه من, من می توانید شروع با میوه های تازه از کشاورزان’ بازار یا باغ—از توت فرنگی در ابتدای فصل به انجیر در پایان. مهم این است که برای طبخ میوه را کمی با شکر را سریع جم. این هر دو کنسانتره میوه های تازه و طعم و جلوگیری از پر کردن آن را بیش از حد مرطوب.

شاید جذاب ترین جنبه از crostata است چگونه انطباق آن است و چگونه از آن آسان است برای انطباق با آن را به سلیقه خود تغییر دهید. این دستور العمل در اینجا ارائه نمونه های خوبی چون آنها دعوت مخلوط کردن و مطابق با. برای ساده ترین تفسیر شروع با مربا توت فرنگی crostata یک صبحانه کلاسیک crostata. برای چیزی بیشتر استادانه درست شده, سعی کنید کاراملی هلو و frangipane یا چاشنی زغال اخته و ریکوتا. و یا مخلوط کردن آن با شکوه frangipane پر کردن با چاشنی زغال اخته و ریکوتا با کاراملی هلو. شما همچنین می توانید جایگزین کاراملی هلو یا زغال اخته برای توت فرنگی در نسخه کلاسیک. و نگه داشتن در ذهن که Brandied انجیر و شکلات Crostata خوشمزه پخته شده در کاکائو پوسته, اما آن را فقط به عنوان خوب در یک دشت پوسته (دیدن کاکائو تنوع در ماکارونی Frolla دستور العمل).

هنگامی که شما تسلط به اصول اولیه شما به زودی خواهید به خودتان پیدا کنید خواب خود را پر و ترکیبات عطر و طعم.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

آهنگ پیشواز همراه اول