چگونه به Pinsa

به عنوان یک دانش آموز من شیفته راه که در اساطیر رومی بود که در کنار تدریس تاریخ. Romulus بنیانگذار افسانه ای رم و فرزندان مریخ, خدا روم جنگ شد و در مستند همان درسی که دقیق ژولیوس سزار نظامی پیروزی.

پس از انتقال به رم در سال 2003 من شگفت زده برای پیدا کردن اسطوره و تاریخچه ساکن در کنار هم در تقریبا در هر جنبه از زندگی به ویژه مواد غذایی است. برای مثال این pinsa romana. این مستطیلی flatbread اختراع شد توسط ساز پیتزا Corrado Di Marco در سال 2001 و پس از اینکه خدمت در پیتزا فروشی خود را لا Pratolina در یک مجتمع مسکونی خیابان درخت پوشیده نزدیکی واتیکان آن آغشته شده است با یک منبع داستان است که قدمت دو هزار سال.

دی مارکو به نام او ایجاد pinsa از لاتین “به ضرب و شتم و یا مطبوعات” با اشاره به شکل دادن خمیر. آن را سرگرم کننده را به فکر می کنم که هنگامی که شما قطع (رومیان خدمت پیتزا unsliced) به pinsa romana امروز شما در حال اتصال با, باستانی, مواد غذایی, اما, واقعا, شما در حال خوردن یک پیتزا جدید سبک. گوگل “pinsa” و شما پیدا کردن مقدار زیادی از پروندههای بدون منبع مقالات با تکرار این ادعا که pinsa romana فرزندان باستان پیتزا. این یک داستان خوب اما—عفو بیان—این یک کشش.

در حالی که ضخامت-rimmed ناپلی پای تحت سلطه تصورات ایتالیایی ها و مسافران برای کل قرن 20 جدید چهار نان اند ظاهر شده است تا در سراسر شبه جزیره ایتالیا برای چند دهه گذشته. بسیاری از آنها pinse شامل قرعه کشی اختصاصی آرد مخلوط و ور آمدن دوره در نظر گرفته شده برای ایجاد یک عمیقا طعم دار و بسیار قابل هضم محصول نهایی.

در واقع دی مارکو ایجاد با استفاده از یک مخلوط از آرد گندم آرد برنج و آرد سويا که او می گوید: انتقال طعم و ایجاد یک نور و در عین حال جویدنی خمیر. او حتی به فروش می رساند آرد مخلوط و نظارت یک انجمن که گواهی pinse سازندگان به اطمینان حاصل شود که کیفیت pinse romane باقی می ماند سازگار در سراسر جهان است.

در حال حاضر آشپز خانه می تواند به عمل آورید. این دستور العمل در اینجا است که توسعه یافته توسط سابق روم آشپز و پروفسور جان Regefalk,
الهام گرفته شده توسط pinse Di Marco خدمت در لا Pratolina. خمیر اقتباس شده برای پخت و پز بیش از کوره در فضای باز یک تکنیک است که harkens به راه رومیان باستان پخته بیش از چهار نان داغ سنگ یا زغال سنگ است. آن افزایش می یابد و به مدت یک شب در یخچال و فریزر, تولید نرم الاستیک خرده نان نازک و ترد پوسته. سرد آهسته افزایش اجازه می دهد تا یک جزئی تفکیک پروتئین و نشاسته در خمیر ترویج هر دو بافت و عطر و طعم.

اندازه گیری مواد تشکیل دهنده خمیر را با یک مقیاس; وزن (به خصوص دقیق اندازه گیری های متریک) بسیار بیشتر قابل اعتماد برای پخت سالم تر از اندازه گیری حجم. با استفاده از یک کوره با درب. آن را آسان تر برای حفظ درجه حرارت ایده آل و بسته شدن درب نیز کمک می کند تا به pinsa بهتر افزایش حجم و سبکی. مطمئن شوید که برای پر کردن prepped و آماده برای رفتن قبل از اینکه شما شروع به کباب به آنها اضافه شده به خمیر درست پس از آن می آید و کوره. من همچنین ارائه راهنمایی (دیدن تنوع در Pinse دستور خمیر) برای پخت pinse در فر بنابراین شما می توانید لذت بردن از این خوشمزه پیتزا طول سال. این ممکن است چهار نان که رومیان باستان لذت می برد اما من برخی از آنها می خواهم تایید—شاید حتی خدایان رومی ،

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

آهنگ پیشواز همراه اول