پر گوشت گوساله با کلم بروکلی

من دوست دارم هر چیزی را با گوشت و کلم بروکلی. این پر رو گوشت گوساله با کلم بروکلی این است که من را به ترکیب بیشتر سس به معشوق ظرف. شما هم اکنون می توانید بالا را با برنج و سس اضافی در حالی که با بهره گیری از این ظرف شگفت انگیز است.

saucy beef with broccoli

چگونه به طبخ گوشت گاو پر رو با کلم بروکلی

روند پخت و پز باید در عرض 30 دقیقه تا زمانی که مناقصه کاهش چربی از گوشت گاو استفاده می شود.

شروع شده توسط خواباندن گوشت گاو به دم عطر و طعم. این کار را با ترکیب سس سویا, پخت و پز شراب و گوشت گاو. آن را به خوبی مخلوط و سپس اضافه کردن آرد ذرت. Shaoxing شراب استفاده می شود برای این دستور غذا. احساس رایگان برای استفاده از mirin, خاطر, و یا حتی رم به عنوان جایگزین.

شما ممکن است تعجب در مورد هدف از آرد ذرت. آن تاثیر نمی گذارد طعم غذا. اما این مهم است که به ارائه بافت به سس. این کمک می کند تا ضخیم شدن آن است.

گام بعدی این است که sautéing. این کار را با sautéing زنجبیل و پیاز را در ماهی تابه. همیشه سرخ کردن در حرارت بالا. اضافه کردن گوشت گوساله مزه دار شده هنگامی که پیاز نرم. پخت و پز گوشت گاو تا زمانی که قهوه ای تبدیل می شود از طریق هم بزنید سرخ کردن هدف است. اضافه کردن سس صدف پس از آن و هم بزنید سرخ. این عنصر اضافی را فراهم می کند عطر و طعم اضافی که کامل ظرف.

ظرف را saucier با اضافه کردن آبگوشت گوشت گاو. شما می توانید با استفاده از فروشگاه خریداری آبگوشت گوشت گاو یا سهام. گوشت پودر و مکعب نیز خوب جایگزین. فراموش نکنید که برای اضافه کردن آب اگر یا با استفاده از پودر و یا تکه های.

saucy beef with broccoli recipe

من اضافه کردن کلم بروکلی نسبت به پایان. من مانند ترد. این است دلیل که چرا آن را پخت و پز برای فقط حدود 3 دقیقه ایده آل است.

نهایی کردن ظرف با تنظیم عطر و طعم بر اساس اولویت خود را با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه و سفید به عنوان مورد نیاز است.

من معمولا لذت بردن از به هم بزنید سرخ شده در نسخه با یانگ چو سرخ شده با برنج. این سس نسخه به خوبی کار می کند با برنج سفید دشت. به سادگی بالا گرم سس بیش از برنج و اضافه کردن یک سخاوتمندانه وعده از گوشت گاو.

به این دستور غذا را امتحان کنید. سرگرم کننده پخت و پز!

پر گوشت گوساله با کلم بروکلی

گوشت گوساله با کلم بروکلی پخته شده با تعداد زیادی از جالب سس.

البته غذای اصلی
غذاهای فیلیپینی
دبستان زمان 15 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
نفر 4 نفر
کالری 375کیلو کالری
نویسنده Vanjo مورانو

مواد تشکیل دهنده

  • 1 ½ پوند است. گوشت راسته
  • 3 قاشق غذا خوری سس سویا
  • 3 قاشق غذا خوری شراب پخت و پز
  • 4 قاشق غذاخوری سس صدف
  • 2 قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • 2 فنجان کلم بروکلی گلچه
  • 2 thumbs زنجبیل
  • 1 قطعه پیاز
  • 1 ½ فنجان آبگوشت گوشت گاو
  • 3 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
  • نمک و فلفل را به طعم و مزه

دستورالعمل

  • ترکیب گوشت و سس سویا پخت و پز شراب و آرد ذرت را در یک کاسه. خوب مخلوط کنید. در آن بخیسانید و به مدت 15 دقیقه.

  • روغن را در یک ماهی تابه. در روغن سرخ کرده زنجبیل و پیاز تا بعد نرم.

  • اضافه کردن گوشت گوساله مزه دار شده را به تابه. بزنید تا گوشت قهوه ای.

  • اضافه کردن سس صدف. هم بزنید سرخ برای 1 دقیقه است.

  • پور-در آبگوشت گوشت گاو. هم بزنید. پوشش پان و سپس ادامه پخت و پز در حرارت کم به مدت 10 تا 12 دقیقه است.

  • اضافه کردن کلم بروکلی. هم بزنید و پوشش پان نوعی رامی. آشپزی برای 3 دقیقه.

  • فصل را با نمک و فلفل سیاه و سفید.

  • انتقال به یک بشقاب در خدمت. خدمت! به اشتراک گذاری و لذت بردن از.

تغذیه

کالری: 375کیلو کالری | کربوهیدرات: 12گرم | پروتئین: 41گرم | چربی: 17گرم | چربی اشباع شده: 3g | کلسترول: 94میلی گرم | پروتئین: 1697میلی گرم | پتاسیم: 844میلی گرم | فیبر: 2گرم | شکر: 2گرم | ویتامین A: 283IU | ویتامین C: 43میلی گرم | پتاسیم: 76میلی گرم | آهن: 4میلی گرم

سازمان دیده بان چگونه به طبخ گوشت گاو پر رو با کلم بروکلی

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

آهنگ پیشواز همراه اول