Adobong مرغ sa توان buko

Adobong مرغ sa توان buko است که به سادگی فیلیپینی مرغ adobo پخته شده با آب نارگیل. همچنین می تواند به عنوان "Inadobong مرغ sa توان buko". آن را خوشمزه است با متعادل عطر و طعم. من لذت می برد داشتن این غذا برای ناهار.

adobong manok sa buko

تفاوت بین جوان شیره نارگیل و شیر نارگیل

جوان شیره نارگیل متفاوت است از شیر نارگیل. این است که شفاف و دارای طعم شیرین است. آن می تواند به راحتی استخراج شده از جوان نارگیل یک بار ترک خورده باز است.

شیر نارگیل از سوی دیگر است مشتق شده از گوشت از نارگیل. تلاش اضافی مورد نیاز است برای تولید آن است.

گوشت از نارگیل نیاز به جدا از endocarp با خراش دادن. وجود دارد یک ابزار ویژه ای است که می تواند خراش گوشت گریتینگ در حالی که آن را در همان زمان. رنده شده گوشت فشرده به منظور عصاره شیر نارگیل. این عنصر استفاده می شود به طبخ Adobong مرغ sa گاتا.

چگونه به طبخ Adobong مرغ sa توان buko

هر کسی به راحتی می توانید طبخ این غذا. این روش ساده و آسان به دنبال.

شروع شده توسط خواباندن قطعات مرغ را در سس سویا و سرکه به مدت حداقل 30 دقیقه. دیگر ترشی زمان بهتر است. اگر شما وقت اضافی به من پیشنهاد انجام آن دیگر برای بهترین نتایج.

این مرغ adobo نسخه باعث می شود استفاده از پیاز است. آن را کمک می کند تا غذا طعم و مزه حتی بهتر است. شروع فرایند پخت و پز توسط sautéing پیاز و سیر. من می خواهم به تعداد زیادی از سیر در adobo.

اضافه کردن مرغ مزه دار شده و در روغن سرخ کرده تا رنگ تبدیل به رنگ قهوه ای روشن. پور باقی مانده سرکه اضافه کنید و فلفل و خشک برگ سرخ مایل به قرمز.

adobong manok sa buko recipe

من اضافه توان buko آب پس از آن و اجازه دهید تمام مخلوط را بجوشانید. من هم یک قطعه از Knorr مرغ مکعب به آن که جامد مرغ و طعم. این ماده واقعا کمک می کند تا خود را افزایش مرغ adobo تا به سطح بعدی.

ادامه پخت و پز برای 30 دقیقه. اضافه کردن پیاز سبز خرد شده گذشته است. لذت بردن از این با عنوان برنج پخته شده.

سعی کنید این آسان Adobong مرغ sa توان buko دستور غذا. اجازه دهید من می دانم آنچه شما فکر می کنم.

Adobong مرغ sa توان buko

مرغ adobo پخته شده در آب نارگیل.

البته غذای اصلی
غذاهای فیلیپینی
دبستان زمان 30 دقیقه
زمان پخت 40 دقیقه
نفر 4 نفر
کالری 501کیلو کالری
نویسنده Vanjo مورانو

مواد تشکیل دهنده

  • 1 ½ پوند مرغ برش را به قطعات خدمت
  • 1 قطعه Knorr مرغ مکعب
  • 2 فنجان توان buko آب
  • 1 قطعه پیاز خرد شده
  • 8 حبه سیر خرد شده
  • ¼ فنجان پیاز سبز خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری کل ناچیز
  • 4 تکه های خشک شده و برگ سرخ مایل به قرمز
  • 3 قاشق غذا خوری سس سویا
  • 5 قاشق غذا خوری سرکه سفید
  • 3 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز

دستورالعمل

  • در یک کاسه ترکیب مرغ و سس سویا و سرکه. Marinate برای حداقل 30 دقیقه.

  • روغن را در یک ماهی تابه. سرخ کرده و پیاز و سیر است.

  • هنگامی که پیاز نرم اضافه کردن مرغ مزه دار شده. سرخ تا قهوه ای روشن.

  • پور باقی مانده سرکه و سپس اضافه کردن تمام دانه فلفل خشک شده و برگ سرخ مایل به قرمز و توان buko آب. اجازه دهید به جوش آید.

  • اضافه کردن Knorr مرغ مکعب. هم بزنید. تنظیم گرما بین کم تا متوسط و در ادامه به طبخ برای 30 دقیقه.

  • اضافه کردن پیاز سبز. آشپزی برای 3 دقیقه.

  • انتقال به یک بشقاب در خدمت. به اشتراک گذاری و لذت بردن از!

تغذیه

کالری: 501کیلو کالری | کربوهیدرات: 7گرم | پروتئین: 34گرم | چربی: 36گرم | چربی اشباع شده: 8گرم | کلسترول: 128میلی گرم | پروتئین: 1116میلی گرم | پتاسیم: 446میلی گرم | فیبر: 1گرم | شکر: 2گرم | ویتامین A: 362IU | ویتامین C: 8میلی گرم | پتاسیم: 56میلی گرم | آهن: 3میلی گرم

سازمان دیده بان چگونه به طبخ Adobong مرغ sa توان buko



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im