آسان کونگ پی ای دستور العمل میگو

این آسان کونگ پی ای میگو, دستور, همه چیز در مورد ساخت خود را در خانه کونگ پی ای میگو سریعتر.این دستور غذا را م

توسط AKHBAREMAAAA در 24 فروردین 1399

این آسان کونگ پی ای میگو, دستور, همه چیز در مورد ساخت خود را در خانه کونگ پی ای میگو سریعتر.

kung pao shrimp

این دستور غذا را می سازد آن را آسان تر و سریع تر به طبخ کونگ پی ای میگو در خانه. به جای ساخت یکی از ابتدا من با استفاده از فروشگاه-تنه درخت کونگ پی ای سس. در صورتی که شما می خواهید را به سس از ابتدا به مراجعه قبلی دستور غذا.

شما ممکن است همچنین می خواهم به سعی کنید دیگر من kung pao دستور:

چگونه به طبخ کونگ پی ای میگو

شروع شده توسط sautéing زنجبیل و سیر. این کار را با حرارت روغن در یک ماهی تابه. اضافه کردن زنجبیل برای اولین بار و پس از سیر. به سرعت هم بزنید در خشک فلفل قرمز و بادام زمینی است. این آشپز خوب یک دقیقه است.

اضافه کردن پیاز و کدو سبز است. هم بزنید سرخ برای 1 دقیقه و سپس اضافه کردن فلفل. شما می توانید هر رنگ از فلفل. من استفاده از رنگ قرمز برای این دستور خاص.

اضافه کردن میگو بعدی. همچنان به هم بزنید سرخ به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که میگو نوبت نارنجی. شما می توانید بریزید و سس پس از آن. من کونگ پی ای سس را از فروشگاه مواد غذایی محلی. این ممکن است همیشه در دسترس خود را در سوپر مارکت محلی به طوری که شما را به یکی از خراش و اگر این اتفاق می افتد (نگاه کنید به لینک بالا برای جزئیات بیشتر).

پایان این کار با اضافه کردن پیازچه و ادویه. من دوست دارم این کار را با یانگ چو سرخ شده با برنج.

kung pao shrimp recipe

سعی کنید این آسان کونگ پی ای میگو دستور غذا. اجازه دهید من می دانم آنچه شما فکر می کنم.

آسان کونگ پی ای دستور العمل میگو

البته غذای اصلی
غذاهای چینی
دبستان زمان 5 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
مجموع مدت زمان 20 دقیقه
وعده 3
کالری 520کیلو کالری
نویسنده Vanjo مورانو

مواد تشکیل دهنده

  • 1 lb. میگو بزرگ سر و پوسته حذف شده
  • 1 قطعه فلفل دلمه ای خرد شده
  • 1 قطعه پیاز خرد شده
  • 1/2 فنجان پیازچه خرد شده
  • 1/4 فنجان بادام زمینی
  • 3/4 فنجان کونگ پی ای سس
  • 1 قطعه کدو سبز خرد شده
  • 5 تکه های فلفل قرمز خشک شده
  • 1 انگشت شست زنجبیل خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری سیر خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
  • نمک و فلفل را به طعم و مزه.

دستورالعمل

  • حرارت ماهی تابه یا wok بریزید سپس روغن پخت و پز.

  • هنگامی که پخت و پز روغن داغ میشود و به سرعت در روغن سرخ کرده زنجبیل و سیر. انجام این کار سریع برای جلوگیری از ادویه جات ترشی جات از سوخته شدن.

  • قرار دادن در خشک فلفل قرمز و بادام زمینی است. هم بزنید سرخ برای 1 دقیقه است.

  • اضافه کردن پیاز و کدو سبز است. آشپزی برای 1 دقیقه است.

  • قرار داده-در فلفل. هم بزنید سرخ برای 2 دقیقه.

  • اضافه کردن میگو. همچنان به هم بزنید سرخ برای 2 تا 5 دقیقه است. نه طبخ میگو

  • پور-در کونگ پی ای سس. هم بزنید و بگذارید برای 1 دقیقه است.

  • اضافه کردن scallions. بپاشید و نمک و فلفل در صورت نیاز. سعی کنید به سلیقه ظرف خود را در این نقطه برای دیدن اگر شما نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل.

  • هم بزنید و انتقال به یک بشقاب در خدمت.

  • به اشتراک گذاری و لذت بردن از!

تغذیه

خدمت: 3g | کالری: 520کیلو کالری | کربوهیدرات: 42گرم | پروتئین: 37گرم | چربی: 23گرم | چربی اشباع شده: 2گرم | کلسترول: 381میلی گرم | پروتئین: 1951میلی گرم | پتاسیم: 764میلی گرم | فیبر: 5گرم | شکر: 29گرم | ویتامین A: 2193IU | ویتامین C: 76میلی گرم | پتاسیم: 297میلی گرم | آهن: 5میلی گرم

سازمان دیده بان چگونه به طبخ کونگ پی ای میگو



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن