آناناس-Lime-Ginger, گوش ماهی Ceviche

آب آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که موجب شکسته شدن پروتئین و به عنوان یک پاداش است tenderizing اثر است

توسط AKHBAREMAAAA در 16 اردیبهشت 1399

آب آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که موجب شکسته شدن پروتئین و به عنوان یک پاداش است tenderizing اثر است. شما می توانید خدمت
این غذا بعد از 30 دقیقه یا تا 3 ساعت از خواباندن اما 1-1/2 ساعت است که نقطه شیرین; پس از 3 ساعت از حلزون اسکالوپ تبدیل خواهد شد بنابراین داوطلبی که آنها شروع به شکستن از هم جدا و با توجه به tenderizing اثر از آناناس. چاشنی زدن با درخت چنار تراشه تکه آووکادو و یا تکه های آناناس.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب