آموزش سرچ کنسول برای سایت خبری
آموزش کامل کنسول جستجوی گوگل جدید و 15 نکته موثر برای استفاده از آن تم فارس
این بخش همانطوری که از نامش مشخص است، مربوط به بهبود عملکرد وبسایت شما از نظر سرع تاست. در دو حالت دسکتاپ و موبایل، مشکلات مربوطه را مشاهده کرده و سپس اقدام به رفع این مشکلات کنید. به کمک روش اول شما می توانید آدرس URL مورد نظر خود را از نتایج گوگل حذف کنید. البته توجه داشته باشید که برای دسترسی به این بخش باید دسترسی کامل به سرچ کنسول داشته باشید. قبل از هر چیز باید ببینیم که چطور می توان وبسایت خودمان را به ابزار گوگل سرچ کنسول متصل کنیم. این بخش مربوط به صفحاتی است که به هر دلیل توسط گوگل ایندکس نشدهاند.
در نهایت آن صفحه را برای آن کلمه کلیدی مجددا بهینه میکنیم و بکلینکهایی نیز برای آن میسازیم. در ادامه میخواهم به صورت گام به گام شما را با یک تکنیک آشنا کنم که با استفاده از آن بتوانید ترافیک سایتتان را بهبود دهید. چنانچه سایت شما در گوگل دیسکاور نمایش داده شود، منوی Performance به Search Results تغییر میکند. پاسخ خطای ۴۰۳ به این معناست که سرور به رباتهای گوگل اعلام کرده است که از خزش این URLها منع شدهاند. با وجود اینکه این گزارشها با برچسب Not indexed معرفی شدهاند، اما لزوما به معنای وجود مشکل نیستند. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشدهاند لیست میشوند.
سعی کنید تاحد امکان نقشه سایت بدون خطا باشد چون در صورت بالارفتن خطاها ممکن است ربات گوگل از آن صرف نظر کند. در صورتی که محتوای ویدئویی در سایت خود دارید احتمالا بخش video page برای شما فعال شده است. در این صفحه بررسی می کند که آیا محتوای ویدئویی شما دیده شده است یا خیر و ارور های مربوط به بخش ویدئوها را در این قسمت مشاهده خواهید کرد. با اسکرول به پایین در قسمت Details میتوانید جزئیات مشکلات احتمالی را مشاهده کرده و با کلیک بر روی آنها صفحات مربوطه را شناسایی کنید. اگر کاربری از طریق نتایج گوگل به سایت شما وارد شود یک کلیک انجام شده است.
لطفا توجه داشته باشید که دادههای GSC و Analytics ادغام شده ممکن است با هم مطابقت نداشته باشند. در Google Analytics با تنظیم یک کد رهگیری، دادههای سایت خود را جمع آوری میکنید. شما باید از یک حساب برای Google Analytics و Google Search Console استفاده کنید. قسمت های گذشته را تماشا کنید و اگر سوالی واستون پیش اومد در قسمت نظرات بپرسید، خیلی زود جواب میدم. اگر سوالی از این قسمت دارید ، حتما قبل از ضبط بپرسید تا مسائل مد نظر بیان شوند. این بخش شامل چهار زیر بخش International targeting، Messages، URL parameters، Web Tools است.
از طریق این قسمت میتوانید ببینید که صفحات سایتتان در کدام کیوردها رتبه خوبی دارند و در کدام کیوردها باید رتبه سایتتان را افزایش دهید. این بخش از آموزش سرچ کنسول در مورد آمارهای مختلفی است که در بخش Performance این ابزار میتوانید مشاهده کنید و پبشنهاد میکنیم حتماً این بخش از آموزش را چندبار و با دقت زیاد مشاهده کنید تا به این ابزار مسلط شوید. بخش Insights گوگل سرچ کنسول یکی از قسمتهای تقریباً جدید این ابزار است که کاربرد زیادی دارد. لینکهای شکسته (Broken Links)، به لینکهایی گفته میشود که مقصد آنها یک صفحه مشکلدار (اغلب با ارور 404) است و دنبالکردن آنها هیچ ارزشی ندارد. از طرفی وجود این لینکها در یک صفحه، آن را در نظر گوگل بیاهمیت جلوه میدهد.
در کنسول جستجوی گوگل، روی گزارش Links کلیک کنید و سپس بر روی ‘More’ زیر ستون ‘Internal Links’ کلیک کنید. از ابزارهای تجزیه و تحلیل Yoast SEO برای بهبود رتبه صفحات خود استفاده کنید.که اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد. کلمات کلیدی و عبارت جستجویی کاربران در موتورهای جستجو برای پیدا کردن اطلاعات. با این حال، برخی از اسپم ها تلاش می کنند گزارش های کنسول جستجوی گوگل را با لینک دادن به URL های جستجو با رشته های تصادفی اسپم کنند. نقشه سایت یک راه برای صاحبان وب سایت ها است تا موتورهای جستجو را در مورد تمام صفحاتی که در وب سایت آنها وجود دارد، با خبر کنند. برای این کار، شما باید به نسخه قدیمی کنسول جستجوی گوگل بروید.و به سادگی بر روی ‘Go to the old version’ از ستون سمت چپ کلیک کنید.
با استفاده از این بخش میتوانید اطلاعاتی دقیق درباره وضعیت crawling و ایندکس شدن صفحات وبسایت خود بهدست آورید. همچنین از طریق ابزار fetch as google که در این بخش قرارگرفته، درخواست ایندکس شدن صفحه موردنظر خود را به گوگل ارسال کنید. در این جدول لیستی از کلمات کلیدی که کاربران با جستجوی آنها وبسایت شمارا پیداکردهاند، را میبینید. این Query ها میتوانند به شما کمک کنند تا نیازهای کاربران و کلمات کلیدی مناسب را بیابید. در ادامه به بررسی یکایک خدمات و آموزش کار با گوگل سرچ کنسول و توضیح بخش های مختلف پنل آن می پردازیم. بعد از انتخاب یکی از روشهای فوق و تایید مالکیت سایت، میتوانید وارد سرچ کنسول شده و از سرویسها و خدماتی که ارائه میکند، استفاده کنید.
با توجه به تغییرات گوگل سرچ کنسول و معرفی آپدیت جدید آن لازم است که کاربران با نسخه جدید آشنایی پیدا کنند. این ابزار گوگل سرچ کنسول که توسط google تعیینشده است، این قابلیت را به شما میدهد تا بتوانید بهراحتی مشخص کنید که چه پارامترهایی توسط رباتهای گوگل باید نادیده گرفته شوند. با کمک این بخش از میتوانید سایت مپ سایت خود را به سرچ کنسول معرفی و در آن ثبت کنید. سایت مپ نقش سازندهای در فرآیند ایندکس شدن صفحات وبسایت شما دارد بنابراین آن را جدی بگیرید. در این مقاله سعی کردم آموزش گوگل سرچ کنسول را به صورت کاربردی خدمت شما ارائه دادم. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان و ارزشمند ارائه شده توسط گوگل است که جزو ابزارهای ضروری سئو است.
گاهی اوقات نیاز دارید تا یک یا چند صفحه از سایت شما بهصورت موقتی و برای مدت محدودی از نتایج گوگل حذف شود و رباتهای گوگل هم آن را بررسی نکنند. در چنین شرایطی میتوانید از ابزار Removals گوگل سرچ کنسول استفاده کنید. بودجه خزش (Crawl Budget) یکی از جنبههای پنهان، اما بسیار مهم در مدیریت سئو است که میتواند بهشکل مستقیم بر رتبهبندی سایت در نتایج جستجو تاثیر بگذارد. با نظارت دائم بر وضعیت کرالینگ (crawling) و حذف صفحات بیارزش، مدیریت پارامترهای URL ، بهینهسازی لینکدهی و… میتوانید رباتهای خزنده گوگل را به سمت محتوای کلیدی هدایت کنید. فراموش نکنید که هر اقدام کوچکی برای بهینهسازی سایت، میتواند به بازدهی این بودجه ارزشمند کمک کند.
Soft 404 error – این خطا زمانی اتفاق می افتد که خزنده یک صفحه خطای 404 را ببیند اما کد وضعیت صفحه یک پیام 200 (موفقیت) برای مرورگر ارسال کند. شما به راحتی می توانید این خطاها را در گزارش Coverage » Index مشاهده کنید. می توانید به گزارش “کشورها” تغییر دهید و کشورهایی را که در همان سفارش قرار دارند را ببینید. برای تنظیم دامنه دلخواه، باید روی نماد چرخ دنده کلیک کنید و سپس ‘Site settings’ را انتخاب کنید. سئو؛ چرخهای بیپایان از تولید محتوا، بررسی نتایج و هدفگذاریهای جدید است. هدف و رویکرد اصلی ما، ساده و قابل فهم کردن مسیر سئو برای دیجیتال مارکترها و کارشناسان سئو می باشد.
برای مثال اگر سایت شما دو بار در نتایج جست و جو نشان داده شود و کاربر تنها یک بار بر روی آن کلیک کند، نرخ کلیک 50 درصد خواهد بود. این گزارش نشان دهنده آن است که به چه میزان سایت شما در صفحه نتایج جست و جو به کاربران نمایش داده میشود. در واقع باز کردن یا نکردن سایت توسط کاربر تاثیری بر این نرخ ندارد. برای مثال اگر سایت شما به عنوان نتیجه هشتم در صفحه نتایج به کاربر نشان داده شود اما کاربر وارد سایت شما نشود، باز هم جز نرخ ایمپرشن به حساب آورده خواهد شد. در صفحه ایجاد شده بر روی زبانه html tag کلیک کرده و فایل موجود در تصویر نشان داده شده را کپی کنید.
برای اطلاع از جزئیات بیشتر میتوانید با اسکرول صفحه به سمت پایین از بخش Enhancements را مشاهده کنید. پس از انتخاب سطح مجوز، روی دکمه ADD کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره شود. برای اضافه کردن یک کاربر جدید، به سادگی روی منوی تSettings » Users and permissions کلیک کنید و سپس روی دکمه ‘Add User’ کلیک کنید. اکنون برای آزمایش اینکه آیا این کار کرد، بر روی دکمه ‘Test live data’ کلیک کنید. که معمولا در صفحات بایگانی ظاهر می شوندبرای رفع این، ما فایل functions.php قالب وردپرس را ویرایش کردیم و کد زیر را اضافه کردیم. استفاده از تصاویر – کاربران تصاویر را بسیار آسان تر از متن می بینند.
در این بخش شما میتوانید دامنههای جدید معرفی کنید، دامنههای قبلی ثبتشده را حذف کنید یا برای کاربران سطح دسترسی ایجاد کنید و یا نشانی سایت را تغییر دهید. این چهار بخش موارد اصلی گزارش performance گوگل سرچ کنسول را نشان میدهند که میتوانید با کلیک روی هر یک از این بخشها اطلاعات مربوط به آنها را مشاهده و بررسی کنید. با این حال، کاراییهای زیاد سرچ کنسول گوگل باعث میشود که این ابزار برای کمک به بهبود عملکرد جستجو و جذب ترافیک بیشتر برای وبسایت، مهم و ضروری باشد. با تحلیل داده های این ابزار می توانید استراتژی های خود را اصلاح کنید. در صورت نیاز، تیم های حرفه ای مانند شرکت سئو در مشهد می توانند این تحلیل ها را برای شما انجام دهند.
اتصال کنسول جستجوی گوگل به حساب گوگل آنالیتیکس می توانید به تجزیه و تحلیل داده های گوگل سرچ کنسول در گوگل آنالیتیکس کمک های زیادی بکند. این کار به شما یک دیدگاه جدید در مورد محتوا و کلمات کلیدی با کارایی بالا می دهد. در این مقاله قصد داریم به آموزش سرچ کنسول، به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند و رایگان حوزه سئو بپردازیم. سرچ کنسول گوگل که با نام وبمستر تولز نیز شناخته می شود، عملکرد سایت را از دید موتورهای جستجو در اختیار ما قرار می دهد. در واقع متخصصان سئو می توانند با استفاده از این ابزار، نسبت به دید موتورهای جستجو از سایت خود آگاه شوند.
این مسیر با تعیین دامنه اصلی سایت آغاز شده و در ادامه با بررسی دقیق نقشه سایت، فایل robots.txt و استفاده از ابزار URL Inspection ختم میشود. داشتن یک برنامه مشخص برای آنالیز مداوم عملکرد، از ارکان جدایی ناپذیر بهینه سازی سایت و سئو محسوب میشود. داده های مربوط به کلیک و ایمپرشن که در بخش performance نمایش داده میشوند می توانند اطلاعات بسیار ارزشمندی برای شما باشند. تعداد کلیک ها میتوان به شما نشان دهد که محتوایی که در نتایج به نمایش درآمده چند بار توسط بینندگان کلیک شده است. شما می توانید اطلاعات بیشتر درباره نحوه رفتار کاربران و الگوی حرکتی آنها ار از طریق پلتفرم گوگل آنالیتیکس بررسی کنید. شما می توانید از طریق سرچ کنسول سایتتان به سادگی متوجه مطالب کمتر بازدید شده بشوید.
در این صورت سایت x توسط کاربر حتی دیده هم نمیشود اما به این دلیل که در صفحه نتایج جستجو قرار گرفته بوده، به عنوان نمایش محسوب میشود. برای بررسی و برطرف کردن خطاهای خزش و ایندکس صفحات سایتتان میتوانید از منوی Pages استفاده کنید. بخش Indexing که قبلا به عنوان Coverage شناخته میشد برای رفع ایرادات خزش و ایندکس وبسایت به شما کمک میکند. گزارش «Overview» مربوط به Site Audit، تمام دادههایی را خلاصه میکند که رباتها در طول خزش جمعآوری کردهاست. ابزارک «Crawled Pages» نیز تعداد صفحات کرالشده و صفحات بدون مشکل و مشکلدار را نشان میدهد.
این سربرگ سه بخش مهم دارد و هر کدام از آنها تعداد زیادی زیر مجموعه دارند که با کمک هر یک میتوان بخشی از سایت را کنترل و مشاهده نمود. اگر بخواهید درک کنید که سرچ کنسول چیست و چگونه میتوان از آن استفاده کرد؟ باید با ایندکسینگ آشنا شوید. امیدواریم از آموزش سرچ کنسول و معرفی سایت به موتور جستجوی گوگل لذت برده باشید و اطلاعات مورد نیاز مربوط به گوگل سرچ کنسول را کسب کرده باشید. در پایان در صورت داشتن هر گونه ابهام یا سوال در قسمت دیدگاه ها از ما بپرسید. Yoast یکی از محبوبترین افزونهها برای سئو و بهینهسازی سایتهای وردپرسی است. یوست با امکان آنالیز کلمات کلیدی، بررسی عنوان و توضیحات متا و… با هدف رساندن سایت به جایگاه و رتبهای بهتر تلاش میکند.
اینکه یک کاربر چه کلمه ای را با چه دستگاهی در کدام منطقه جستجو کرده و صفحه شما را چگونه دیده و به چه صفحه ای وارد شده در این قسمت لیست می شود. Search Console Insights بصورت پیش فرض بازدید از صفحه را در مدت 28 روز نمایش می دهد. این اطلاعات شامل بازدید از صفحه، میانگین مدت زمان حضور در صفحه، کوئری های مربوط به هر صفحه، نحوه دسترسی کاربران به سایت شما و… را نمایش می دهد. فایل HTML که در بخش بالایی در اختیارتان قرار گرفته را دانلود کنید و به سادگی در پوشه public_html هاست آپلود کنید. به همین راحتی گوگل متوجه می شود که شما مالک این سایت هستید و از این به بعد داده ها و اطلاعات سایت را در سرچ کنسول می توانید ببینید.
در داشبورد کنسول جستجوی گوگل، روی ‘Sitemaps’ از ستون سمت چپ کلیک کرده و سپس آخرین بخش آدرس بالا را وارد کنید. بله، تمام ابزارهای موجود در پنل سرچ کنسول به صورت کامل معرفی شده و با بررسی سایتهای واقعی آموزش داده میشود. یکی از چالشهای متخصصین سئو ارائه گزارشات کاربردی و قابل فهم برای کارفرما است. پنل گزارشگیری سرچ کنسول در نگاه اول بسیار پیچیده است و نداشتن دانش و تسلط کافی میتواند موجب تحلیل اشتباه از عملکرد شود. همچنان یکی از راهکارهای سرچ کنسول در سئو این است که تمامی عبارت هایی که یک صفحه با آن سرچ و به کاربران نمایش داده شده است را به شما نشان میدهد. این عبارت ها می توانند الهام بخش شما برای نوشتن محتواهای تازه تر باشند.
در این روش گوگل سرچ کنسول Google Search Console اطلاعات کمتری در اختیار داشته و در نتیجه اطلاعات کمتری نیز در اختیار شما قرار خواهد داد. در واقع گوگل در این حالت تنها اطلاعات یک آدرس مشخص را مورد بررسی قرار میدهد. Testing tools که معنای آن ابزارهای آزمایشی است در گوگل سرچ کنسول جدید به وب مستران و سئوکاران کمک می کنند تا وبسایت خود را به شکل بهتری بهبود ببخشند. در این قسمت میتوانید تعداد کلیکها و impressions را برای هرروز مجزا ببینید. بهصورت پیشفرض گوگل سرچ کنسول اطلاعات مربوط به بازه یک نیمهشب تا نیمهشب بعدی را نشان میدهد که از طریق فیلتر زمانی میتوانید اطلاعاتی از بازههای زمانی دلخواه خود را ببینید. گوگل سرچ کنسول یا Google Search Console یکی از ابزارهای کاربردی و رایگان گوگل است که در صفحه آموزش سئو به صورت خلاصه توضیحاتی در مورد آن داده بودم.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/