بهترین موقع مصرف سیر سیاه 2021-01-22
خواص و مضرات برگ سیر برای سلامتی؛ روش مصرف و نگهداری برگ سیر تازه
ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند.
اگرچه برای نتیجهگیری قطعی به آزمایشهای انسانی نیاز است، مصرف سیر سیاه با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد میتواند برای بدن مفید باشد و خطر بیماریهای گوناگون را کاهش دهد. سیر از دوران باستان به عنوان یک درمان طبیعی برای بسیاری از بیماریها استفاده شده است. مصریان باستان سیر را به بردگان خود میدادند تا توان بدنی بیشتری داشته باشند و در ساختن اهرام مصر استقامت بیشتری نشان دهند. در طب سنتی چین، از سیر برای درمان بیماریهای ریوی و گوارشی استفاده میشد. یونانیان نیز به خصوص بقراط، پدر علم پزشکی، از سیر برای کاهش عفونتها و بهبود سیستم ایمنی بدن استفاده میکردند.
قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند.
سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک میکند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک میشود. مصرف منظم سیر سیاه میتواند پوست را شادابتر کرده و از بروز لکههای تیره و علائم پیری جلوگیری کند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند آنزیمهای کبدی مانند ALT و AST را که نشاندهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان میدهد که سیر سیاه میتواند آسیبهای کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماریهای مزمن را کاهش دهد. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون میشود و فشار وارد بر دیواره رگها را کاهش میدهد. این اثر میتواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد.
کارشناسان تغذیهای و متخصصان بر این باور هستند که بهترین زمان مصرف سیر سیاه، اول صبح و با معده خالی است؛ اما با این وجود برخی دیگر از خواص این ماده مفید، در زمانهای دیگر ظاهر میشود. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود.
امیدواریم این مطلب از آلامتو درباره خواص سیر سیاه برای لاغری و طریقه مصرف آن برای شما همراهان سایت مفید بوده باشد. شما می توانید تجربیات خود درباره مصرف سیر سیاه برای لاغری شکم را در بخش نظرات با دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید. با اینکه سیر سیاه مغذیتر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناختهشدهای نیست و چندان استفاده نمیشود.
با توجه به تنوع روشهای مصرف، میتوانید سیر سیاه را بهراحتی در رژیم غذایی خود جای دهید و از فواید آن بهرهمند شوید. سیر سیاه نتیجه فرآیند تخمیر سیر سفید است که در طی آن ترکیبات فعال سیر تقویت میشوند. این فرآیند باعث میشود که طعم تند سیر سفید از بین برود و طعمی شیرین و ملایم جایگزین آن شود. همچنین، غلظت آنتیاکسیدانها و مواد مغذی در سیر سیاه افزایش مییابد. سیر گیاهی با سابقه طولانی در طب سنتی به دلیل خواص دارویی متعدد خود شهرت دارد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که از لحاظ خواص و طعم با سیر معمولی تفاوت دارد.
از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. این ماده مفید در صورت مصرف صحیح میتواند سلامت کلی بدن را تقویت کند، اما شناخت محدودیتها و رعایت تعادل در مصرف، کلید بهرهمندی از مزایای آن است. این مکملها برای افرادی که نمیخواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهرهمندی از خواص آن هستند، گزینهای مناسب است.
بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. سیر سیاه همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود، به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کرده و از بیماریهایی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و زخم معده پیشگیری میکند. ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در سیر سیاه، از مخاط معده در برابر آسیبهای ناشی از اسید معده محافظت کرده و خطر ابتلا به گاستریت و رفلاکس اسید را کاهش میدهند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانهای فراوان، به تحریک فرآیندهای چربیسوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک میکند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلولها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل میکند.
آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. سیر سیاه یک ماده عالی برای پخت و پز است زیرا طعم عمیقی به آن می بخشد و یک ظرف غذا را منحصر به فرد می کند. اما، ما به شما توصیه می کنیم که صبح بخورید تا کالری سیر سیاه به بهترین نحوه ممکن جذب بدن شما شود. میتوانید آنها را به روشهای مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید.
از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید. برای منجمد کردن، پوسته های سیر را به صورت یک لایه روی یک ورقه قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از یخ زدن، آن را به کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا یک سال در فریزر نگهداری کنید. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند . برگ های سیر معمولاً نازک و همچنین به شکل حلقهدار هستند و رایحهای عالی ایجاد میکنند.
با توجه به تنوع خواص سیر سیاه، میتوانید آن را به راحتی در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید و از تأثیرات مثبت آن بر روی سلامتی خود لذت ببرید. سیر سیاه یکی از مواد غذایی طبیعی و پرخاصیت است که به تازگی توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این ماده غذایی نه تنها طعم خاصی به غذاها میدهد، بلکه خواص درمانی و بهداشتی بسیاری نیز دارد. دیگر خواص سیر سیاه برای لاغری به علت ویژگی تقویت کنندگی متابولیسم است که میتواند کاهش وزن را چالش برانگیزتر کند. سیر سیاه مانند همتای سفید خود حاوی آلیسین است، ترکیبی که به دلیل خواص ترموژنیک شناخته شده است.
مصرف سیر سیاه میتواند به شدت روی سلامت کبد تأثیر بگذارد و موجب حفاظت از این اندام در برابر بیماریهای مختلف شود. افرادی که به مصرف الکل اعتیاد دارند، به طور معمول دارای بیمارهای مختلف کبدی ازجمله کبد چرب هستند. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد. در ادامه درباره خواص ، طریقه مصرف و همچنین عوارض سیر سیاه بیشتر توضیح خواهیم داد.
سیر سیاه دکتر بیزیکی از بهترین روشها برای کاهش بوی سیر، مصرف شیر، جعفری، سیب یا لیمو پس از خوردن آن است که میتواند ترکیبات گوگردی را تجزیه کند. همچنین، نوشیدن چای سبز و جویدن دانههای رازیانه یا هل میتواند در کاهش بوی بد تنفس پس از مصرف سیر مؤثر باشد. برخی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سیر سیاه (Black Garlic) که بهصورت تخمیرشده تهیه میشود، بوی کمتری دارد ولی همچنان خواص درمانی خود را حفظ میکند. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند سطح هورمونهای مرتبط با استرس مانند کورتیزول را کاهش دهد که این مسئله به افزایش تمرکز، کاهش خستگی ذهنی و بهبود عملکرد روزانه کمک میکند. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود.
با اضافه کردن سیر سیاه در وعده های غذایی، می توانید هر وعده را خوش طعم و لذت بخشتر کنید و در عین حال میزان کالری دریافتی خود را کنترل کنید. سیر ممکن است به کاهش بیماری های قلبی عروقی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا و کاهش سرطان های خاص کمک کند. همچنین ثابت شده است که سیر سیستم ایمنی را بالا می برد و التهاب را کاهش می دهد. ½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود. این میتواند سلولهای بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتریها یا ویروسها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس میشود، محافظت کند.
این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد. بوی تند و ماندگار سیر ناشی از ترکیبات گوگردی مانند دیآلیل دیسولفید (Diallyl Disulfide) و آلیسین است که هنگام خرد شدن یا جویدن سیر آزاد میشوند. این ترکیبات از طریق ریهها و پوست دفع میشوند، به همین دلیل بوی سیر میتواند برای مدت طولانی در تنفس و بدن باقی بماند.
این روشها نه تنها سلامت کلی بدن را بهبود میبخشند، بلکه راهی طبیعی برای افزایش انرژی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماریها هستند. ترکیبات آلیسین نیز با درمان موثر ریزش مو مرتبط هستند و به کاهش ریزش مو کمک می کنند. میتوان سیر سیاه را به عنوان چاشنی در کنار وعده غذایی مصرف کرد یا آن را در زمانهای معین برای رسیدن به اهداف درمانی مختلف مصرف کرد.
ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، با بهبود جریان خون و افزایش اکسیژنرسانی به عضلات و اندامها، نقش مهمی در کاهش احساس خستگی و افزایش استقامت بدن دارند. سیر سیاه یکی از محبوبترین مواد غذایی و دارویی است که به دلیل خواص بیشمارش در بسیاری از نقاط جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده غذایی ارزشمند با تخمیر سیر سفید در دمای بالا و رطوبت کنترلشده تهیه میشود و به عنوان یک ابرغذا (Superfood) شناخته میشود. با فرآیند تخمیر، خواص سیر سفید تقویت شده و بهبود مییابد و طعمی شیرین و بافتی نرم به خود میگیرد. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند.
سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزهی شیرین دارد و سیاهرنگ است. جدا از همهی خواصی که بررسی کردیم، پژوهشها همچنین نشان میدهند سیر سیاه برای لاغری مفید است و میتواند به چربیسوزی کمک کند. این فایدهی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربیسوز و آنتیاکسیدانهایی است که در این مادهی غذایی پیدا میشوند و به افزایش سطح چربیسوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک میکنند.
یکی از سوالات رایج در مورد سیر سیاه این است که بهترین زمان مصرف آن چه زمانی است؟ برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه و تأثیر آن بر لاغری، بهتر است این ماده را در صبح و به صورت ناشتا مصرف کنید. این کار به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و باعث میشود که چربیها سریعتر سوزانده شوند. همچنین، مصرف سیر سیاه قبل از وعدههای غذایی نیز میتواند به کاهش اشتها و کنترل وزن کمک کند.
یک مطالعه با آزمایش روی موشها نشان داده که سیر سیاه میتواند التهاب مغز ناشی از آمیلوئید بتا را کاهش دهد و حتی حافظهی کوتاهمدت را هم بهبود ببخشد. در مطالعهی دیگری هم دیده شده عصارهی سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه پیشگیری میکند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود که مسئول انتقال چربیهای اضافی از دیواره رگها به کبد برای دفع است.
سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود. این فرآیند باعث میشود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایمتر و شیرینتری داشته باشد و همچنین میزان آنتیاکسیدانهای آن افزایش یابد. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
اضافه کردن آن به سس ها و سوپ ها نیز از روش های محبوب مصرف سیر سیاه است. طبق مطالعه ای که در مجله تغذیه و علوم غذایی منتشر شده است ، سیر سیاه چربی احشایی را کاهش می دهد. تحقیقات روی جانوران آزمایشگاهی که به مدت چهار هفته به سه دوز مختلف سیر سیاه مصرف کردن نشان داد که این ماده خوراکی، چربی احشایی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیمهای موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند. با افزایش سن، این امر برای جلوگیری از شکستگی و همچنین آرتروز ضروریتر میشود.
از طرفی، سیر معمولی طعمی تند و بویی قوی دارد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غشکردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد.
در پایان این مقاله، میتوان گفت که سیر سیاه یک گزینه ایدهآل برای کسانی است که به دنبال لاغری و سلامت کلی بدن هستند. با مصرف منظم و مداوم یک حبه سیر سیاه قبل یا همراه با صبحانه، میتوانید در کاهش چربیهای مضر بدن، به ویژه در ناحیه شریانها و کبد، موثر باشید. اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید، سیر سیاه میتواند یک گزینه ایدهآل باشد. یکی از بهترین روشها برای بهرهبرداری از سیر سیاه، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا در همراهی با آن است.
پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل طبیعی، راهی موثر برای تقویت سلامت کبد، بهبود عملکرد آن و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با این اندام مهم است. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلولها و کاهش انرژی میشود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی قوی خود، از آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلولها را بهبود میبخشد.
ادعایی که درباره اثرات لاغری سیر سیاه مطرح می شود مربوط به توانایی سیر سیاه در کاهش سطح کلسترول، چربی خون و سطح تری گلیسیرید است. همچنین تاثیرات مثبتی که سیر سیاه بر روی قند خون دارد می تواند در کاهش چربی شکمی به فرد کمک کند. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد.
مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل یا افزودنی به غذا، میتواند به عنوان یک راهکار طبیعی و موثر در کاهش خطر ابتلا به سرطان و حمایت از سلامت کلی بدن عمل کند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف مداوم سیر سیاه میتواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در افراد مبتلا به فشار خون بالا به طور قابل توجهی کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماریهای رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکند.
خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند. سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد و همچنین ترکیب بیشتری از S-Allylcysteine در آن وجود دارد که به جذب آلیسین کمک می کند. یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید.
بهترین طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا همراه با آن است. با مصرف سیر سیاه در ساعات ابتدایی روز پروسه کاهش چربیهای مضر در شریان ها، کبد و دیگر قسمتهای بدن، در طی روز و در طول فعالیتهای روزمره رخ می دهد. بهتر است این کار را برای سه تا چهار ماه ادامه دهید تا به نتایج مطلوب برسید. با این حال، سیر به طور کلی در درمانهای سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانیهای افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه با سلولهای چربی در کبد مبارزه میکنند و چربی کبد را کاهش میدهند.
این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود. سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است.
سیر سیاه همچنین تعدادی از فواید سلامتی را ارائه می دهد که بیشتر از سیر خام است، دلیل خاصیت 3 برابری سیر سیاه وجود سه برابری آنتی اکسیدان بیشتر است. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد.
در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایههای چربی شکمی نازکتری داشتند. در این نوشته میخواهیم نگاه دقیقتری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این مادهی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه میتوانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. این دسته از افراد میتوانند از سیر سیاه برای کاهش این اثرات استفاده کنند و موجب پایین آمدن چربیهای این اندام از بدن خود شوند.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف روزانه یک تا دو حبه سیر خام برای اکثر افراد بیخطر است و فواید سلامتی دارد. اما مصرف بیش از حد سیر خام میتواند باعث تحریک معده، مشکلات گوارشی، افت شدید فشار خون و حتی خونریزی شود. برخی افراد ممکن است به ترکیبات موجود در سیر حساسیت داشته باشند و دچار واکنشهای آلرژیک شوند. همچنین، مصرف زیاد سیر خام ممکن است در برخی افراد باعث سوزش معده و تحریک دیواره روده شود. اگر قصد دارید سیر را در رژیم غذایی خود افزایش دهید، بهتر است ابتدا با مقدار کم شروع کنید تا بدن شما به آن عادت کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته میشود.