Sinanglay na تیلاپیا دستور

Sinanglay na تیلاپیا یک فیلیپینی ظرف جایی که ماهی از جمله تیلاپیا است که پر شده با پیاز و گوجه فرنگی و زنجبیل و garic و سپس پخته شده در شیر نارگیل.

sinanglay na tilapia

این ظرف است که تا حدودی شبیه به Ginataang تیلاپیا. اما برخی از مواد تشکیل دهنده و روش متفاوت است.

چند مرحله اول در آماده سازی Sinanglay مرا به یاد من چگونه تهیه ماهی در هنگام ساخت Inihaw na تیلاپیا. من معمولا چیزهای ماهی با پیاز و گوجه فرنگی قبل از grillin. این یکی از عواملی است که افتراق Sinanglay از Ginataan.

به من گفته شد توسط یک Bicolano دوست است که آنها معمولا با استفاده از سنبل هندی به کراوات ماهی. این ماهی نیاز به منظور امن چاشنی در حالی که پخت و پز. یکی دیگر از مزایای استفاده از سنبل هندی است که آن را به ارمغان می آورد-در عطر به ظرف.

چگونه به طبخ Sinanglay na تیلاپیا

آماده سازی ضروری است که ساخت این ظرف. مطمئن شوید که برای تمیز کردن ماهی هست. این به معنی از بین بردن مقیاس قسمتهای داخلی و آبشش. شما همچنین ممکن است بخواهید به قطع باله و تر و تمیز از دم.

چیزهای ماهی با گوجه فرنگی خرد شده و پیاز و سیر و زنجبیل. این ماده کمک می کند عطر و طعم به ماهی در حالی که کاهش آن ماهی طعم غذا در دهان.

بسته بندی ماهی با bok choy برگ. باعث می شود مطمئن شوید که تمام ماهی ها (به جز سر) به طور کامل پوشش داده شده است. شما می توانید با استفاده از برگ سنبل به امن bok choy و یا استفاده از یک آشپزخانه ریسمان مانند آنچه که من انجام داد.

sinanglay na tilapia recipe

روند پخت و پز ساده است. ترتیب ماهی در ماهی تابه بریزید سپس شیر نارگیل و آب. نم نمک بیش از همه. اجازه دهید شیر نارگیل بجوشانید. اضافه کردن فلفل تند و پس از آن طبخ ماهی برای 20 دقیقه.

این ظرف است که بهترین خدمت با گرم برنج سفید و یک شیب تند سس ماهی.

سعی کنید این Sinanglay na تیلاپیا دستور و اجازه دهید من می دانم آنچه شما فکر می کنم.

Sinanglay na تیلاپیا دستور

البته غذای اصلی
غذاهای فیلیپینی
دبستان زمان 10 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
مجموع مدت زمان 30 دقیقه
نفر 4 نفر
کالری 183کیلو کالری
نویسنده Vanjo مورانو

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قطعه ماهی تیلاپیا تمیز و مقیاس های حذف شده
  • 4 قطعه bok choy یا pechay برگ
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • 1 قطعه پیاز تکه
  • 2 قطعه گوجه فرنگی تکه
  • 1 انگشت شست زنجبیل خرد شده
  • 3 قطعه بلند سبز فلفل قرمز
  • 1 1/2 فنجان شیر نارگیل
  • 1/2 فنجان آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک

دستورالعمل

  • در یک کاسه ترکیب سیر و پیاز و گوجه فرنگی و زنجبیل سپس مخلوط.

  • چیزهای تیلاپیا با سیر و پیاز و زنجبیل مخلوط.

  • قرار دادن bok choy در اطراف تیلاپیا. من با استفاده از 2 bok choy برگ به اطمینان حاصل شود که تمام ماهی پیچیده شده است.

  • امن bok choy با بستن یک آشپزخانه ریسمان در اطراف تیلاپیا. (این مرحله اختیاری است)

  • ترتیب پیچیده تیلاپیا در پخت و پز ماهی تابه بریزید سپس در شیر نارگیل و آب. نم نمک را پوشش دهد و به نوبه خود در گرما.

  • طبخ ماهی در حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه.

  • حرارت را خاموش کنید. حذف پخت و پز ریسمان و انتقال ماهی به یک بشقاب در خدمت.

  • خدمت گرم است. به اشتراک گذاری و لذت بردن از!

تغذیه

خدمت: 4g | کالری: 183کیلو کالری | کربوهیدرات: 6گرم | پروتئین: 2گرم | چربی: 18گرم | چربی اشباع شده: 16g | کلسترول: 1میلی گرم | پروتئین: 597میلی گرم | پتاسیم: 239میلی گرم | فیبر: 1گرم | شکر: 1گرم | ویتامین A: 45IU | ویتامین C: 4میلی گرم | پتاسیم: 27میلی گرم | آهن: 3میلی گرم

سازمان دیده بان چگونه به طبخ Sinanglay na تیلاپیا



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im