تابستان بوربن-گیلاس Fizz
آماده سازی
ایجاد گیلاس purée
ساقه و دانه شیلی و خیس خوردن آن را در 1-1/2 فنجان آب سرد به پوشش در یک کاسه کوچک تا نرم حدود 20 دقیقه. درشت خرد خیس شیلی و قرار دادن در یک مخلوط کن با 1/2 فنجان آب خیساندن های گیلاس آب آهک و ویتامین C, قرص, و اگر با استفاده از. مخلوط تا گیلاس تبدیل به مایع و شیلی است که حاوی حدود 30 ثانیه است. ریختن مایع به جریمه-مش صافی مجموعه ای بیش از 2 فنجان اندازه گیری مایع. فشار سخت بر روی جامدات با پشت یک قاشق, و سپس آنها را دور بیندازید. (این سوپ می تواند به 1 روز جلوتر و ذخیره شده در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال و فریزر.)
به فردی نوشیدنی
- پر کردن یک قد 12 تا 14 اونس است. لیوان را با یخ اضافه کنید و 1/4 فنجان از بوربن 1/4 فنجان گیلاس purée و 1 Tbs. از kirsch شناخته می شود. بالا با حدود 3 اونس. (حدود 1/3 فنجان) از سودا و هم بزنید تا ترکیب. چاشنی زدن با یک گیلاس و خدمت می کنند.
به یک پارچ
- در یک پارچ هم بزنید با هم گیلاس purée, بوربن و kirsch شناخته می شود. یخچال اگر خدمت نمی حق دور. اضافه کردن جوش شیرین درست قبل از خدمت. تقسیم در میان هشت قد 12 تا 14 اونس است. عینک پر از یخ. چاشنی زدن هر کدام با یک گیلاس و خدمت می کنند.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de