Talong در تن Torta
Talong در تن Torta یک نوع املت بادمجان (یا tortang talong) . یک تکه بادمجان آب پز شد تا مناقصه و غوطه ور در مورد ضرب و شتم تخم مرغ را قبل از سرخ کردن. سرخ کرده ماهی تن تکه از کنسرو ماهی تن هستند toped بیش از بادمجان آن را به عنوان آشپز.
چگونه به طبخ Talong در تن Torta
این آسان ظرف است که شما می توانید در خانه. این حداقل مواد تشکیل دهنده و روند پخت و پز است که پیچیده نیست. به سادگی به دنبال دستور غذا و پخت و پز تماشا کنید ویدیو زیر برای راهنمایی.
شروع شده توسط sautéing تن. این کمک می کند کاهش ماهی طعم و باعث می شود آن را حتی خوشمزه تر. روغن را در یک ماهی تابه و سپس با پیاز در روغن سرخ کرده تا آن صاف است. اضافه کردن کنسرو لحن. مطمئن شوید که به دور انداخته و مایع از آن می توانید قبل از پخت و پز آن. فصل را با نمک و فلفل. جای تن ماهی پخته شده را در یک کاسه تمیز. این خواهد بود که مورد استفاده قرار گیرد.
تهیه بادمجان با ساخت آن لطیف و از بین بردن آن پوست است. این کار را با آب جوش در یک ظرف. به عنوان آب شروع به جوش رسم برش از بالا به پایین بخشی از بادمجان. این کار را 5 بار در سراسر. این برش به کمک طبخ آن سریعتر است. این همچنین باعث می شود پوست کندن قسمت آسان تر است.
جوش بادمجان بپزید. نوبه خود بیش از آن به طبخ همه طرف. حذف از ظرف یک بار انجام می شود. اجازه بادمجان سرد و پس از آن پوست پوست خاموش همه را از طریق.
از آن زمان به جمع آوری و طبخ املت. شکستن تخم مرغ در یک کاسه است. فصل را با نمک و سپس ضرب و شتم. شیب بادمجان در مورد ضرب و شتم تخم مرغ. گرما باقی مانده روغن را در یک ماهی تابه. ذخیره کردن بادمجان تخت در تابه و سرخ یک طرف در حرارت متوسط.
ترتیب سرخ کرده ماهی تن بیش از بادمجان. گسترش آن را در سراسر. پور برخی از مورد ضرب و شتم تخم مرغ مخلوط بیش از تن ماهی. حرکت شبیه چمچه زنی روغن داغ از تابه بریزید و ماهی تن. انجام این کار تا زمانی که مورد ضرب و شتم تخم مرغ مخلوط شروع به سفت. این مرحله را امن تن ماهی و جلوگیری از سقوط.
بالا با پیاز سبز خرد شده بریزید و باقی مانده را مورد ضرب و شتم تخم مرغ مخلوط. تلنگر بادمجان و ادامه پخت و پز از طرف دیگر تا زمانی که نور به قهوه ای متوسط.
شما می توانید این را در هر زمان از روز است. من مانند خوردن آن با برنج.
سعی کنید این Talong در تن پای دستور غذا. پخت و پز مبارک!
Talong در تن Torta
بادمجان و ماهی تن کنسرو املت با پیاز سبز.
مواد تشکیل دهنده
- 5 اونس ماهی تن کنسرو شده
- 1 قطعه بادمجان
- 1 قطعه پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده
- 2 قطعه تخم مرغ
- ¾ فنجان روغن پخت و پز
- 3 فنجان آب
- نمک و فلفل سیاه و سفید به طعم و مزه
دستورالعمل
حرارت 3 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهی تابه. پیاز در روغن سرخ کرده تا نرم شود. اضافه کردن ماهی تن. در ادامه به سرخ برای 1 دقیقه است. فصل را با نمک و فلفل سیاه و سفید. را کنار بگذارند.
جوشاندن آب در ظرف. به عنوان آب شروع به جوش رسم برش در بادمجان از بالا (زیر بنیادی) به پایین. انجام این کار در سراسر سبزی. جوش هر دو طرف تا زمانی که مناقصه. از پان حذف و اجازه دهید آن را سرد. دور از آب.
پوست پوست بادمجان. ذخیره کردن آن را روی یک سطح صاف و سپس اسلاید چنگال به پهن کردن آن است. را کنار بگذارند.
شکستن تخم مرغ در یک کاسه است. ضرب و شتم و سپس فصل را با نمک. را کنار بگذارند.
گرما باقی مانده روغن را در یک ماهی تابه. شیب بادمجان در مورد ضرب و شتم تخم مرغ. فرای یک طرف در حرارت متوسط. ترتیب سرخ کرده ماهی تن بیش از بادمجان. گسترش استفاده از یک قاشق یا کاردک. پور برخی از مورد ضرب و شتم تخم مرغ بیش از تن. حرکت شبیه چمچه زنی روغن داغ از همان ظرف بریزید و تخم مرغ مورد ضرب و شتم. انجام این کار تا زمانی که تخم مرغ کمی آشپز. این را نگه داشتن تن سالم و جلوگیری از سقوط.
بالا با پیاز سبز خرد شده بریزید و تخم مرغ باقی مانده را مخلوط.
با دقت روشن کردن بادمجان به طبخ طرف مقابل است. به پخت ادامه دهید تا زمانی که رنگ تبدیل نور به قهوه ای متوسط.
انتقال به یک بشقاب در خدمت. خدمت و لذت ببرید!
تغذیه
کالری: 887kcal | کربوهیدرات: 19گرم | پروتئین: 17گرم | چربی: 85گرم | چربی اشباع شده: 6g | کلسترول: 29میلی گرم | پروتئین: 202میلی گرم | پتاسیم: 756میلی گرم | فیبر: 8گرم | شکر: 11گرم | ویتامین A: 183IU | ویتامین C: 11میلی گرم | پتاسیم: 62میلی گرم | آهن: 2میلی گرم
سازمان دیده بان چگونه به طبخ Talong در تن Torta
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de