خواص سیر در طب سنتی

سیر سیاه دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروــ کاربولی

توسط AKHBAREMAAAA در 11 آذر 1400
سیر سیاه دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروــ کاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور در مقایسه با سیر تازه است؛ توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه نیز می شود.7. بهطور خلاصه، سیر سیاه با تخمیر کل پیاز سیر تازه در رطوبت بالا و درجه حرارت تولید میشود که به نوبه خود باعث میشود سیر به واسطه مجموعه ای از واکنشهای غیر آنزیمی از جمله واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنلها و کارامل شدن سیاه شود.هنگامی که سیر تحت تخمیر قرار میگیرد، نه تنها خصوصیات فیزیولوژیکی سیر تغییر مییابد، بلکه غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز بهبود مییابد در نتیجه، سیر سیاه از بافت الاستیک و جویدنی و همچنین طعم شیرین و بدون عطر و طعم اهمی سیر برخوردار است.سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروفترین و برجستهترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شدهاست.علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرفکننده را به خود جلب کردهاست. سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.9. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود.سیر سیاه خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده میشود. برای این کار نیاز است دمای محیط را به 60 الی 80 درجه مورد نیاز برسانند و تعداد روزی که برای تبدیل شدن نیاز دارد 60 الی 90 روز در این محیط باقی بماند که تغییر رنگ بدهد و به صورت ژله ای در آید. این محصول تنوع های زیادی دارا می باشد نظیر سیر منجمد، ترشی سیر، سرکه سیر و سیر خشک شده ای که برای پرورش ماهی و میگو مورد استفاده قرار می گیرد و… افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، سیستم دفاعی بدن خود را تقویت می کنند؛ مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرنهاست که سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی تولید مورد استفاده قرار می دهند.13. وی گفت: افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، سیستم دفاعی بدن خود را تقویت می کنند؛ مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرنهاست که سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی تولید مورد استفاده قرار می دهند. در مقایسه ای دیگر بین سیر خام و سیاه می توان به کاهش میزان آب و رطوبت سیر سیاه اشاره کرد که این عامل نقشی موثر بر تقویت خواص غذایی و آمینو اسیدهای موجود در آن خواهد داشت. با ما در دلگرم همراه شوید تا با تفاوت ها و خواص موسیر و سیر آشنا شویم . با انواع مختلف خرما آشنا شوید ! در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد.سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد.مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است . خوردن سیر خام: 20 مورد از مهمترین خواص سیر خام برای سلامتی، پوست و مو : خواص و فواید مصرف سیر و برخی از هزاران فایده مصرف این گیاه منفور و دوست… به طوری که یکی دیگر از خواص منحصر به فرد سیر سیاه مواد مغذی برای پوست بوده به طوری که باید بدانید مصرف سیر سیاه می تواند کلاژن پوست را بالا برده و از این رو به افرادی که مشکلات پوستی داشته و از خشکی و قرمزی پوست رنج می برند سیر سیاه چیست برای زود انزالی مفید است کمک می کند. در حقیقت، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه دلیل اصلی خواص آن برای قلب، کبد، قند خون، مغز و پیشگیری از سرطان است. تحقیقات نشان داده است سیر سیاه برای درمان ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است زیرا درون سیر سیاه ماده ای به نام سولفور موجود است که باعث کاهش دردهای ماهیچه ای شده و برای ورم مفاصلی مفید است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید.توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. خودداری از کاشت سیرچههای آلوده، رعایت تناوب زراعی به مدت ۳ تا ۴ سال با گیاهان غیر از خانوادۀ آلیوم، کشت در خاک زهکشیشده، نابودکردن زبالههای زراعی آلوده، بهکاربردن قارچکشهای برگی مناسب، کشت با تراکم مناسب و جلوگیری از کشت متراکم ازجمله روشهای مدیریت این بیماری است. خاصیت ضد انعقادی آجوئن در سیر می تواند به جلوگیری از تشکیل لخته خون در بدن کمک کند. اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از تولید سیر سیاه خانگی دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن