مشخص کردن محل و موقعیت رستوران

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند. مکان مناسب برای فست فود محلی که برای راه‌اندازی رستوران ایرانی در نظر می‌گیرید، در میزان موفقیت و سودآوری آن نقش مهمی را ایفا می‌کند. تصور کنید رستوران خود را در یک شهر کوچک، با جمعیت کم و بدون توریست راه اندازی کرده‌اید. در چنین موقعیتی هر چقدر هم برای رستوران سرمایه‌گذاری کرده باشید، نمی‌توانید انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشید. در تیم ما مشاوره‌های لازم در مورد محل و موقعیت رستوران به شما داده می‌شود. مطمئناً اگر رستوران خود را در نزدیکی یک هتل، جاذبه‌های گردشگری، مجتمع‌های تجاری، اماکن زیارتی، مناطق طبیعی توریستی، آثار تاریخی و … تأسیس کنید، شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود. البته در برخی از مناطق رو به رشد، ممکن است تأسیس یک رستوران ریسک باشد. بنابراین به مشاوره‌ی یک تیم خبره و حرفه‌ای نیاز دارید تا با بررسی آینده‌ی آن مکان، مشاوره‌های لازم را به شما بدهد. گاهی ممکن است یک منطقه در حال حاضر در رکود باشد، اما بعد از مدتی به یکی از بهترین مناطق برای سرویس‌دهی رستوران تبدیل شود. گاهی در یک منطقه‌ی شلوغ و پر رفت و آمد تعداد زیادی رستوران فعالیت دارند که تاسیس و فعالیت یک رستوران جدید سخت می‌شود. برای چنین مواقعی باید رستوران جدید از نظر زیبایی ظاهری (نمای بیرونی و دکوراتیو داخلی) تفاوت زیادی با رستوران‌های قبلی داشته باشد. همچنین باید کیفیت خدمات‌رسانی تا حد زیادی با رستوران‌های قبلی تفاوت داشته باشد. پس رستوران شما باید توسط تیم حرفه‌ای و خبره راه‌اندازی شود