در قسمت این هفته خوب پخت و پز, پادکست ما ویراستاران چت با Toni Tipton-Martin: آشپزی, روزنامه نگار, مواد غذایی, مورخ و فعال. آنها بحث در مورد کتاب جدید او جشنو تجربه خود را پوشش تاریخ آفریقایی آمریکایی پخت و پز.

Toni Tipton مارتین اولین آفریقایی-آمریکایی مواد غذایی سردبیر یک روزنامه آمریکایی به کلیولند فروشنده ساده.

او نویسنده این Jemimah کدیک مجموعه از بیش از 150 آشپزی آفریقایی آمریکایی نویسندگان پوشا دو صد سال و همچنین کتاب آشپزی جشنکه با هدف گسترش آگاهی از آفریقایی-آمریکایی پخت و پز فراتر از غذای روح.

فروشگاه که در آن تونی توصیف ردیابی کردن او باارزش 1st edition توسط بانی Slotnick اشپزی افسانه ای باستانی آشپزی فروشگاه در نیویورک


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im